Zichtbaarheid als spiritueel ondernemer

Linda GoodingsGastblog geschreven door: Linda Veldhuizen – Goodings

Ik denk dat het voor ‘spirituele ondernemers’ misschien wel lastiger is om zichzelf te laten zien.
Er kunnen herinneringen uit eerdere levens aan ten grondslag kunnen liggen. Dit is iets wat ik ook bij mezelf heb ervaren. Vanaf mijn jeugd heb ik sterke mediamieke gaven maar heb er eigenlijk nooit iets mee gedaan. Het was nog niet de tijd…

Na mijn auto ongeval in 2007 kwam ik in aanraking met de helende energie van de Engelen. Het was voor mij nog geen gegeven dat ik als ondernemer ooit met Engelen zou werken.

Bij het ontslag uit het revalidatiecentrum was de laatste opmerking van de revalidatiearts dat ik moest leren leven met de restgevolgen van de whiplash en dat ik waarschijnlijk niet meer zou kunnen werken. Die restgevolgen waren niet misselijk. Geen moment dacht ik eraan dit te accepteren, dus ik besloot verder te kijken buiten het medische circuit. Toen kwamen de Engelen prominent in beeld. Ik ben me gaan verdiepen in het werken met Engelen en gaandeweg heeft er een miraculeus herstel voor mij plaats gevonden. Ik kan nu zeggen dat ik voor 100% hersteld ben.

Ook na het overlijden van mijn vader had ik een zeer helende ervaring met Aartsengel Azraël die een diepe indruk bij mij achterliet. Ik realiseerde me dat dit godsgeschenk vele anderen kon helpen. Niet veel later vertelden de Engelen mij dat het tijd was om de opgedane kennis weer in praktijk te gaan brengen. Ik had inmiddels het inzicht gekregen dat ik vele levens heb gehad waarin ik spiritueel werk had gedaan. Alleen toen  was het niet veilig om spiritueel bezig te zijn. Deze ‘karmische’ angst werd heel duidelijk voelbaar op het moment dat de Engelen mij lieten weten dat het tijd was om  ‘weer aan het werk te gaan’ als spiritueel healer.
Ondanks dat ik wist dat het in dit leven veilig is om spiritueel werk te doen heeft het me de nodige tijd gekost  om mezelf als Aarde Engel te laten zien aan de wereld. Ik kon merken dat ik mezelf saboteerde met dingen als:

  • mezelf niet serieus nemen
  • het er maar een beetje bij doen
  • mezelf verstoppen door geen foto op mijn website te plaatsen enz..

Daarbij kwam nog eens het financiële stuk. Spiritualiteit en Geld gingen in vorige levens niet goed samen en daar had ik in het begin ook last van.

Ook denk ik dat het voor vrouwen wat uitdagender kan zijn om als ondernemer te werken omdat buitenshuis werken door de eeuwen heen vaker door mannen werd gedaan. Zelf streef ik na om een voorbeeld te zijn voor anderen. Ik ben niet bang meer om mezelf zichtbaar te maken. Ik geloof niet in concurrentie en moedig anderen aan om krachten te bundelen en om samen te werken.

Simpelweg omdat daar meer kracht vanuit gaat en je samen meer kunt bereiken. Een uiting hiervan is de Earth Angel Fair. Ik ben de initiatiefneemster van deze Fair. Ik organiseer dit nu samen met een collega. Het is een dag die bedoeld is om te ontmoeten, verbinden, inspireren en het leven te vieren! Het Earth Angel Fair team, staat op 21 juni 2014 klaar om  inspiratie, lichtheid en spirituele inzichten te brengen. Meer info op: www.earthangelfair.wordpress.com

Ik draag vrouwelijke ondernemers zoals Sherina Ghafoerkhan een warm hart toe omdat ik deel dat het belangrijk is om vooral vrouwen te ‘empoweren’. Ons werk sluit mooi op elkaar aan.

Mijn persoonlijke tips voor meer zichtbaarheid:
* Kijk de angst in de ogen en ga erdoorheen. Ervoor weglopen zal het alleen maar groter maken!
* Ga ervoor. Als je het spannend vindt maar de uitdaging aangaat kan dit je geweldige voldoening en groei geven.
* Kom je er niet alleen uit, zoek dan hulp! Je hoeft niet alles alleen te doen!

Voor meer informatie over mijn werk en de Engelen verwijs ik je naar de website www.de-aarde-engel.nl

Geef een reactie