Wees Jezelf training –

Voor vrouwen die er klaar mee zijn om zich anders voor te doen dan ze werkelijk zijn

Veel vrouwen ontdekken vroeg of laat dat ze zichzelf een beetje kwijt zijn. Dat ze zich aanpassen en meer voor anderen leven dan hun eigen leven leven.

Klik hier om de gratis training over vrouwelijke kracht te bekijken

Herken jij jezelf in één of meer van onderstaande punten?

 • Je vindt het belangrijk om anderen te helpen
 • Je zet vaak anderen op de eerste plek en cijfert jezelf dikwijls weg
 • Als mensen om hulp vragen ben je weleens geneigd om te zeggen dat je niet wilt helpen, maar dan voel je je schuldig en ga je toch weer helpen
 • Je bent best moe
 • Je bent gewend om anderen belangrijker te maken, omdat je niet egoïstisch wilt zijn
 • Je loopt nu vast en weet dat je niet meer alleen voor anderen bezig wilt zijn
 • Je ervaart disbalans in jezelf
 • Je realiseert je dat niemand aan jou vraagt hoe het met jou gaat?

En nu komt het verlangen bij je naar boven om helemaal jezelf te zijn en jezelf op de eerste plaats te zetten….

Maar wat is dat dan, jezelf zijn en hoe doe je dat?

Dat is niet zo’n gemakkelijke taak. Want als jezelf jaren anders hebt voorgedaan vanuit het idee dat het beter is om anderen te helpen en te steunen en je jezelf hebt weggecijferd dan is dit wat je kent. Je hebt dat jezelf aangeleerd en het is nu een patroon geworden in je leven. Alles van de één op de andere dag anders doen lukt de meeste vrouwen niet alleen. En daarom wil ik je daarbij helpen.

Gelukkig weet ik hoe je het anders kan doen en dat is via de weg naar het hart.

Op het moment dat je vanuit je hart gaat leven ben je meer in de flow.

Maar wat is ervoor nodig om vanuit je hart te leven?

Om goed in contact te zijn met je lijf moet je goed aanwezig zijn in je lijf zodat je kunt vertrouwen op je intuïtie. Intuïtie is die diepe wijsheid in je die jouw toefluistert wat het beste voor je is. Welke stap je het beste kan zetten, met wie je beter wel of niet kan omgaan, of je voor die baan moet gaan, of je met die vriendschap door moet gaan of niet. Of je die opleiding moet doen, of beter iets anders kan gaan doen. Door op je intuïtie te vertrouwen krijg je meer zelfvertrouwen. Vanuit die zachte kracht voel je je sterker, meer in balans en vrij!

Om jou te helpen vanuit je hart te leven, heb ik deze bijzondere ‘Wees jezelf’ training ontwikkeld.

Deze training bestaat uit een aantal praktische oefeningen, tools en mindset om een full body experience te krijgen. Aan het einde van de dag ga je weg met het krachtige gevoel dat er op een diep niveau iets in jou veranderd is. In positieve zin natuurlijk. Je zult je bevrijd voelen en bovenal heel authentiek. Je zult je weer herinneren wie je bent, zonder je anders voor te hoeven doen. Je zult voelen dat er een manier is om jezelf te zijn, zonder concessies te hoeven doen.

Het is heerlijk om een hele dag met gelijkgestemde vrouwen door te brengen en te ervaren dat je niet de enige bent.

Omdat het een diepgaand proces is, heb ik ervoor gekozen om met een kleine groep vrouwen te werken. Zo kun je in een veilige omgeving, helemaal jezelf zijn. Er is daarom plek voor 6 deelneemsters.

Ben jij er klaar voor om volledig jezelf te zijn?

Voor wie is deze training niet?

 • Als je er niet klaar voor bent om een transformatie te maken
 • Als je nog niks op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan
 • Als je niks hebt met woorden als ‘energie’, universum, moeder aarde, intuïtie
 • Als je liever wilt dat alles blijft zoals het is

De training vindt plaats op donderdag 5 april 2018 in Breda

De exacte locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

De training duurt van 10.00 – 17.00 en is inclusief thee/koffie/water/ koekjes en heerlijke lunch.

De prijs bedraagt 149 euro per persoon.
Dit is een Live VIP training en dit is de pilot versie. Dat betekent dat ik je vraag om na afloop van de training een recensie/testimonial te schrijven die ik op mijn website zal plaatsen. In de toekomst zal deze training mogelijk met een nog kleinere groep plaatsvinden en zal de prijs uiteindelijk 497 euro bedragen.

Na aanmelding krijg je per e-mail aanvullende, praktische informatie en je factuur zodat je de betaling kunt voldoen.

Je kunt je vanaf nu aanmelden via onderstaande knop

Graag tot 5 april!

Sherina

ps1. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Mocht je daar gebruik van willen maken schrijf het dan bij je aanmelding, dan zorg ik dat je een aangepaste factuur krijgt.

ps2. Wanneer je werkgever de training voor je betaalt, kan de factuur op naam van je werkgever. De prijs voor bedrijven bedraagt 189 euro exclusief btw.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Ervaringen van vrouwen die de training al hebben gevolgd:

Bedankt Sherina, ik heb je mogen ontmoeten via onze vriendinnen kring en jij hebt mij geleerd om voor mezelf te kiezen en van mezelf te houden. Zo nu en dan kost het moeite om te geloven, maar ik ben zo gegroeid. Onder andere door jou Ik durf dingen te ondernemen die ik interessant vind, een cursus of een opleiding te volgen. Inmiddels ben ik paarden instructrice…..
En voorlopig ben ik niet klaar. Het geloof in mezelf is wat ik steeds meer zie en voel – Charissa Olfers

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mijn uitdaging om deze training te volgen was om te kijken of de feminine power manier mij weer een extra stukje dichter bij mijzelf kon brengen. Wat ik tijdens deze workshop echt gedaan heb is mij kwetsbaar op te stellen waardoor ik inderdaad dichterbij mijzelf ben gekomen. Dit was een echte uitdaging. Er werd een veiligheid gecreëerd waardoor dit kon. Ik maak gebruik van de female meditatie en dit werkt goed. Ik maak gebruik van de oefeningen waardoor ik meer van mijzelf kan laten zien. Sherina is een fantastische liefdevolle coach waarbij je je veilig voelt en die snel en doelmatig tot de kern komt. Waardevol en heel mooi mens. – Alma

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Toen ik aan de training begon was ik het contact met mijn vrouw zijn verloren. Ik voelde me allesbehalve mooi, sensueel en het recht om vrouw te zijn voelde ik niet. De training heeft ervoor gezorgd dat ik weer Lenny Suijkerbuijkdurf te stralen! En nu is het moment daar dat mijn droomman op mijn pad is gekomen. Ik kan de technieken van de training moeiteloos en als een way of life inzetten in mijn liefdesavontuur, met een man die er trots op is dat ik zo dicht mogelijk bij mezelf ben en vanuit mijn vrouwelijke kracht leef.  Ik heb het niet langer nodig mezelf te bewijzen als vrouw. Want als ik naar binnen keer, is daar zo’n enorme kracht, bron van liefde en een groot ‘weten’, waardoor ik het mezelf en een andere vrouw moeiteloos kan toestaan om er te zijn. Toen ik eraan begon dacht ik: hoe ga ik me ooit vrouwelijk voelen? Maar nu ben ik van  mening, dat élke vrouw deze technieken zouden moeten kennen. – Lenny Suijkerbuijk