Ik voel heel sterk dat is vrouwen wil helpen zichzelf te bevrijden van blokkades

Het geeft mij voldoening om een bijdrage te leveren aan een goede balans en het vergroten van zelfvertrouwen van vrouwen. De vrouwen waar ik mee werk willen graag een bijdrage leveren aan een betere wereld en doen waarvoor zij op aarde zijn Ik help hen de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

Met Ecstatic Abundance™ richt ik me op krachtige vrouwen die veel hebben meegemaakt als kind

Wanneer je geen kind hebt kunnen zijn en snel volwassen hebt moeten worden omdat de omgeving waarin je opgroeide niet veilig genoeg was, dan hou je daar littekens aan over. Ik heb gezien dat dit juist de vrouwen zijn die graag aan zichzelf werken. Er is niets mis met ze is. Ze zijn prachtig zoals ze zijn. Maar het helpt om je van blokkades te ontdoen, zodat je je vrij voelt om nog meer jezelf te zijn. Wie we willen zijn is al in ons aanwezig, maar is nog niet voldoende ontwaakt als je belemmerende gedachten en emoties hebt. Als je je schittering van binnen activeert, je licht van binnen aanzet, dan is dat automatisch aan de buitenkant te zien. Dit helpt ons om niet alleen onze eigen levens, maar ook die van de wereld om ons heen te verbeteren. Ik richt mij daarom op vrouwen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld, hoe klein of groot dan ook. Ik richt me op vrouwen die een verschil willen maken.

Ik werk samen met God, want ik kan het niet alleen

Ik maak vrouwen bewust van hun eigen kracht. Want laten we eerlijk zijn: wat heeft de wereld aan vrouwen die onzeker zijn en daarom niks proberen? Je bewijst de wereld geen dienst als je afhankelijk bent en daardoor niet durft te doen wat je wilt? Je bewijst de wereld geen dienst als je jezelf klein maakt, je verstopt omdat je bang bent voor afwijzing?

Het vergt moed en doorzettingsvermogen om jezelf te zijn en jezelf te laten zien

En het vergt kracht en moed om zichtbaar te worden met wat je wilt. Maar het zal je zoveel voldoening geven als je het wel doet én je maakt er ook andere mensen gelukkig mee. Het helpt als je het niet alleen hoeft te doen, als je omringd wordt door mensen die jouw visie ondersteunen en je motiveren om door te gaan. Daarom is het zo belangrijk om ons als vrouwen met elkaar te verbinden en elkaar te ‘supporten’.

Ik wil samenwerken met vrouwen die ook liefde in de wereld brengen

Met z’n allen kunnen we ook mannen inspireren de universele liefde te ervaren, zodat ze de noodzaak inzien van respectvolle omgang met andere vrouwen op deze wereld. Zou het niet geweldig zijn als wij mannen zo kunnen inspireren, dat er meer liefde en harmonie in de wereld is? Wanneer we dat voor elkaar krijgen dan is er meer rust in onze harten en kans op échte vrede. Dan kunnen problemen waar vrouwen nu mee kampen, zoals seksueel misbruik, lichamelijk geweld, geestelijk geweld, opsluiting en slavernij verminderen. Oorlogen zouden niet meer nodig zijn. We hebben heel veel vrouwen nodig die gaan helpen deze missie waar te maken. Mijn visie is dat het niet werkt om dat te doen door anderen de les te lezen, maar door zelf het voorbeeld te zijn. Dat zorgt ervoor dat de transformatie gemaakt gaat worden naar een betere wereld voor iedereen.

Be the change you wish to see in the world… – Gandhi

De kracht is al in vrouwen aanwezig

Je ervaart je kracht wanneer je stopt je naar buiten te richten en goedkeuring te zoeken bij anderen, want dan maak je je afhankelijk van de mening van anderen en kun je inderdaad gekwetst worden. Als je op niemand leunt of steunt, kan niemand je teleurstellen of laten vallen. Maar het betekent zeker niet dat je jezelf af moet sluiten voor anderen. Je blijft bij jezelf ongeacht de situatie en in verbinding met jezelf en de ander. Dat is een heerlijk gevoel. Ik vind het belangrijk dat vrouwen durven hun vrouw-zijn te omarmen. Je bent een spiritueel wezen én een menselijk wezen. De integratie van deze twee is buitengewoon essentieel om je krachtig door de wereld te kunnen bewegen.

Het is nodig om je (zelf)vertrouwen en eigenwaarde te vergroten

Dat begint met volledige acceptatie van jezelf. Door je grenzen te herkennen en aan te kunnen geven weten mensen direct wat ze aan je hebben en tot waar ze kunnen gaan. Je voelt je dan veiliger. Je beschermt jezelf beter zodat je in je kracht kan blijven staan.

Ik help vrouwen om in contact te zijn met hun gevoel en te leven vanuit het hart

Dan heeft ze de wijsheid in zich die nodig is om de juiste beslissingen te nemen voor haar leven. Ze erkent wat er werkelijk aan de hand is in plaats van dingen weg te stoppen. Ze accepteert emoties en kijkt daar serieus naar, want ze weet dat als ze dat niet doet het vroeg of laat weer boven water komt drijven. Het kost bovendien veel energie om ze weg te stoppen. Door alles te laten zijn, hou je energie over voor belangrijke dingen in het leven.

Wanneer je in contact bent met je gevoel, dan laat je het leven door je heen gaan

Je houdt dingen niet vast, maar geeft je over aan wat er op jouw pad komt. Je laat je niet leiden door angstgedachten, maar besteedt er wel degelijk aandacht aan. Want de angsten willen je iets vertellen. Je hebt vertrouwen in het Universum. Alles gaat zoals het gaat. Wat er ook gebeurt, het is oké. Je gaat de dingen wat luchtiger en met humor bekijken. Je laat je niet negatief beïnvloeden door tegenslag of afwijzing, maar je houdt je hogere doel helder voor ogen. Ik zeg niet dat dit proces altijd makkelijk zal zijn, maar ik beloof je dat het je ongelofelijk veel voldoening zal geven. Ik ervaar het elke dag opnieuw.

Al schrijvend heb ik een persoonlijke boodschap doorgegeven gekregen vanuit de goddelijke bron die ik met je wil delen

“We hebben niet getekend voor ‘gemakkelijk’. We hebben getekend voor liefde. Liefde op de eerste plaats en de rest volgt vanzelf. We hebben getekend om gelukkig te zijn, om te groeien, voor innerlijk licht, kracht, toewijding. We hebben getekend voor verbinding, heling, harmonie en vrede. Een vrouw die leeft volgens de principes van Ecstatic Abundance staat in haar kracht, is wijs, onverschrokken en kent haar grenzen. Ze kan iemand anders helen door een blik, een glimlach, een aanraking of een traan. Ze houdt van zichzelf. Ze kan van iedereen houden. Maar ze laat geen mensen toe die misbruik van haar of anderen willen maken of haar en anderen slecht behandelen, want zij respecteert zichzelf. Ze weet wat zij waard is en ze staat het niet toe dat iemand haar niet respecteert of haar niet waardeert. Intappen op de energie van Ecstatic Abundance zal een zegen zijn voor de wereld, gewoon door authentiek te zijn en de dingen te doen die ons inspireren. Genietend van elke stap die wij doen zal iedereen daarvan mee profiteren. Juist omdat iedereen er profijt van heeft komt er een golf van liefdesenergie vrij die heel krachtig en helend zal zijn. Een liefdesflow die niet te stoppen zal zijn. Dat is de kracht van het Universum. Dus ga je gang en laat het gebeuren.”