Twijfel jij ook vaak over je gevoel?

Deze blog is geschreven door Karishma. Zij is gastblogster en stagiaire bij Ecstatic AbundanceFoto voor Flyer

Je hoort mensen vaak zeggen: “volg je gevoel”, “ga op je gevoel af”, “doe wat je gevoel je ingeeft.” Dat is heel mooi, maar dat wil niet zeggen dat we dan ook weten wat we moeten doen. We zijn vaak aan het twijfelen.  Hoe vaak twijfel jij en waar twijfel je over?

Soms weet je simpel weg niet welke keuzes je moet maken.
Als je helder van geest bent, voel je je automatisch goed. Omgekeerd geldt ook: wanneer je niet helder van geest bent, ben je niet geaard met als gevolg dat je niet altijd zelf een goede keuze kunt maken.

Het is heel belangrijk om te weten wat je wilt.
Bijvoorbeeld welke kleur stoel je wilt,  welke  outfit je het best staat of welke opleiding je wilt volgen. Als je niet weet wat je werkelijk wilt, zal je altijd moeten leven volgens ideeën van andere mensen om jou heen. Je zet anderen onbewust in om keuzes voor jou te maken. Soms geeft dat een prettig gevoel omdat je het zelf eens bent met het resultaat en een andere keer voelt het niet goed, omdat je niet tevreden bent met de uitkomst.

Veel  vrouwen zijn zich niet bewust van de aard van hun gevoelens. 
De oplossing hiervoor is om in balans te komen door gebruik te maken van je vrouwelijke energie. Dat kun je op een hele praktische manier doen: Ga met je aandacht naar je baarmoederruimte en doe de Vrouwenkracht Meditatie. Wanneer je deze meditatie regelmatig doet zal je significante verbeteringen ervaren in je leven doordat je goed in contact komt met je gevoel.

Je bent dan in contact met je ware zelf en hebt toegang tot je onbeperkte bewustzijn.
Je voelt je dan niet langer onrustig, maar kalm, geaard en sereen. Je ziet ware toewijding, richting of visie die je in je leven wilt volgen. Je gaat inzien dat je leven altijd in overeenstemming is met die visie.

Voor meer informatie over de Vrouwenkracht Meditatie kun je terecht bij Sherina Ghafoerkhan.

Tip: kom in balans en zie direct veranderingen in jouw leven!

Namaste,
Karishma

Geef een reactie