Voor vrouwelijke ondernemers die willen spreken vanuit hun hart

Deze training is super waardevol voor vrouwen die:

  • Het eng vinden om in en voor groepen te spreken, maar dat wel graag willen
  • Een bijdrage willen leveren aan een betere wereld met hun bedrijf
  • Hun missie en hun persoonlijke verhaal willen delen
  • Geen zin hebben om een rol te spelen, maar gewoon zichzelf willen zijn als ondernemer
  • Ontspannen willen spreken in alle situaties zoals op verjaardagen, tijdens vergaderingen en netwerkbijeenkomsten
  • Het verlangen hebben om in de spotlight te staan, maar dat ook doodeng vinden
  • Gehoord en gezien willen worden
  • Weten dat ze belangrijke dingen te delen hebben, maar het nog niet durven uitspreken

Tijdens deze trainingsdag ga je in 3 stappen van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Stap 1 Innerlijke blokkades helder krijgen

Stap 2 Transformatie door middel van coaching en tastbare, praktische oefeningen

Stap 3 Belichamen van jezelf als authentieke onderneemster 

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en we écht de diepte in kunnen.

Na deze training zul je je krachtiger voelen en heb je er veel meer zin in om te gaan spreken. Of dat nou tijdens een vergadering is, tijdens een verjaardag of wanneer je een presentatie geeft voor een groep. Misschien denk je, zo´n training is vast heel eng en spannend. Gelukkig kan je ook op een leuke manier leren om ontspannen en vanuit je eigen kracht te spreken.

We maken gebruik van speciale oefeningen die ontzettend goed werken voor vrouwen. Het zijn oefeningen die direct doorwerken in je lijf en je gevoel. Dat komt doordat we niet alleen de mind, maar ook de body meenemen in de shift. Grote veranderingen kun je alleen bewerkstelligen als je het lichaam gebruikt om de nieuwe ervaring in je lichaam te verankeren. Het is niet moeilijk. Je moet alleen even weten hoe en de juiste begeleiding krijgen. Als ik het kan, kan jij het zeker. De vrouwelijke energie is zacht en toch krachtig. Wanneer je zult spreken vanuit je vrouwelijke essentie, dan zal dat een wereld van verschil maken in hoe je overkomt op mensen.

Door deze training in een groep te doen en niet 1-op-1 leer je meteen hoe het ook anders kan. Het wordt een dag vol ‘AHA-momenten’, inspiratie en interessante inzichten. Ook is het fijn om zo’n dag door te brengen met gelijkgestemde vrouwen die net als jij het ook eng vinden om te zeggen wat ze willen.

Na de training zul je je afvragen: “waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”. De training is een must als verrijking voor je werk en je privé leven waar je voor de rest van je leven profijt van zult hebben. Want als je het niet doet, blijf je maar vastzitten in je huidige patroon. Je wordt niet gehoord, niet gezien, je houdt je in, je zegt niet werkelijk wat je wilt en je weet niet hoe je met je angst voor het spreken om moet gaan. Het is zonde van je tijd en energie om te blijven zitten waar je nu zit. Bovendien kost het je kansen, mogelijkheden en geld!

Wacht dus niet langer en beslis vandaag om je in te schrijven voor deze unieke training.

De training vindt plaats op vrijdag 31 maart 2017 in het Fletcher Hotel te Leidschendam.

We starten om 10.00 en eindigen om 17.00.

Een heerlijke, gezonde lunch , drankjes, tussendoortjes en een hand-out zijn bij de prijs inbegrepen.

De prijs voor deze unieke trainingsdag bedraagt 297 euro.

Wanneer je werkgever de training betaalt, reken ik BTW op de prijs. Het is mogelijk om het bedrag in 2 maandelijkse termijnen te betalen.

Je kunt je NU aanmelden via onderstaande roze knop. Schrijf erbij dat je je aanmeldt voor de training ‘Authentiek Spreken vanuit je hart’

Heb je nog vragen, druk dan ook op de roze knop en stel gerust je vraag. Je mail komt rechtstreeks bij mij binnen en ik zal binnen 24 uur je vraag beantwoorden.

Graag tot 31 maart!