In 3 stappen naar vrouwelijk leiderschap

Stap 1: Transformeren van innerlijke blokkades
Stap 2: Ontwikkelen van vaardigheden voor succes
Stap 3: Embodiment

Dit programma is voor vrouwen die:

 • meer uit zichzelf en hun werk willen halen
 • naar de next level willen in hun carrière
 • hun zichtbaarheid willen vergroten
 • meer gebruik willen maken van hun gevoel en intuïtie  

Je wilt van betekenis zijn en een bijdrage leveren aan een betere wereld…

Als je het verlangen hebt om andere mensen te helpen dan zit je hier goed! Misschien ben je al een heleboel aan het doen en wil je naar de next level. Misschien sta je op een kruispunt en moet je een keuze maken om een bepaalde weg in te slaan. In beide gevallen is het belangrijk om goed te weten wie je bent en wat je wilt. Het is essentieel om de juiste vaardigheden voor succes en mindset aan te leren om verder te kunnen groeien.

Er zijn te veel vrouwen die nog niet écht succesvol zijn in wat zij willen doen. Ze halen weinig voldoening uit hun werk, verdienen te weinig geld en denken dat een leven met concessies normaal is.

Voel jij je ondergewaardeerd, niet erkend of niet gezien en gehoord? Dat is heel jammer. Want het is zo belangrijk om wel de erkenning te krijgen voor wat je doet. Het is essentieel dat de juiste mensen weten dat jij super goed werk doet. Dat is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor je cliënten, je opdrachtgevers en je collega’s.

Ben je vaak moe en voel je je onzeker?

Dat komt zeer waarschijnlijk doordat je je energie niet goed gebruikt. Tijdens dit programma ga ik je nieuwe tools aanleren zodat je je weer energiek en vol zelfvertrouwen voelt. Heb je een eigen bedrijf en overweeg je te stoppen? Doe dat niet! Werk in plaats daarvan aan jezelf en het succes zal vanzelf volgen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en daarom ben ik hier om jou te helpen.

Ik gun het jou om je te bevrijden uit de negatieve vicieuze cirkel

Het is gezond om je te kunnen uiten zoals je werkelijk bent, anders kost het je je levensgeluk. Ik weet dat je altijd wel een manier vindt om door te gaan. Je bent een ‘survivor’. Maar het is niet de bedoeling dat je blijft doorgaan met overleven, terwijl je op een andere manier in het leven kunt staan en echt kunt LEVEN!

Tijdens dit programma help ik je met de belangrijkste stappen die nodig zijn om je vrouwelijk leiderschap te ontwikkelen en in eigendom te nemen. Je gaat ervaren dat je meer bent dan je dacht. Je authentieke zelf ga je volledig belichamen. Het WETEN wie je bent alleen is niet voldoende. Het échte succes komt pas naar je toe als je je unieke zelf kunt ZIJN zodat je dat uitstraalt en iedereen jou kan voelen. Door je unieke zelf te zijn ben je een zegen voor jezelf en de wereld om je heen….

Wanneer je in al je vezels vibreert wie je authentiek bent, dan word je onvermijdelijk gezien

Mensen begrijpen dan beter wat ze aan je hebben en je zult moeiteloos heel veel positiviteit en geluk naar je toe trekken. Je hoeft dan niet meer zoveel uit te leggen of te worstelen. Wat je doet wordt automatisch door iedereen opgemerkt.

Het is jouw geboorterecht om in overvloed te leven

Dat betekent dat je mag doen waar je goed in bent, wat je leuk vindt en door gewoon jezelf te zijn veel geld te verdienen. Je voelt je dan vrij en ontspannen en je kunt veel meer genieten van het leven. Je hoeft niet meer zo hard te werken. Je gaat ervaren dat het meer resultaat oplevert om jezelf te ZIJN en jezelf te laten zien. Vanuit die energie zullen mogelijkheden en hulp vanzelf naar je toe komen. Je gaat met veel meer plezier naar je werk en je krijgt eindelijk de erkenning die je verdient.

Zou het niet heerlijk zijn om weer volop te genieten van jouw werk en het leven en genoeg geld én tijd over te houden om leuke dingen te doen?

Dat is mogelijk, ook voor jou!

Tijdens dit 3 maanden VIP coaching programma ‘Take Back Your Power’, leer ik je in 3 stappen hoe je zichtbaar kunt worden, zonder een rol te spelen. Ik laat je ervaren hoe je op een gemakkelijke manier krachtig kunt zijn en vanuit de flow kunt leven.

Ik help je om je te verbinden met de stroom van overvloed, zodat je op een ontspannen manier gaat bereiken wat jij wilt. Ook ga ik je laten ervaren hoe je bij tegenslag bij jezelf kunt blijven. Het wordt een super mooie reis waar je voor de rest van je leven profijt van gaat hebben.

Na het programma heb je het volgende bereikt:

 • Je blijft in je kracht, ook al krijg je kritiekhappy-woman-2
 • Je gaat op een goede manier met gezonde aandacht om
 • Je hebt geleerd om een goede ‘ontvanger’ te worden
 • Je hebt een nieuwe kijk op geld gekregen waardoor je meer geld zult aantrekken en vasthouden
 • Je haalt meer vreugde en voldoening uit je werk
 • Je leeft en werkt vanuit de flow
 • Je straalt en dat zal aan je te zien zijn. Daar zal niet alleen jij van genieten, maar jouw omgeving ook!

  Het 3 maanden programma gaat van start op 17 februari 2016 en eindigt op 16 mei 2017

Het coaching programma omvat de volgende onderdelen:

 • 2 dagen VIP training met max. 4 deelneemsters in Den Haag (van 10.00 – 17.00)
 • 2 online groep coaching sessies van 60 minuten
 • 1 vraag & antwoord sessie van 60 minuten in groep
 • 1 online training van 60 minuten in groep
 • 2 online coaching sessies van 30 minuten met Sherina
  1-op-1
 • Toegang tot een geheime FB groep waarin je 24/7 onbeperkt vragen kunt stellen gedurende de 3 maanden

De waarde van dit 3 maanden coaching programma bedraagt 2497 euro per persoon. Omdat ik het laagdrempelig voor je wil maken om mee te doen, heb ik tijdelijk een speciaal aanbod voor jou!

Wanneer je je uiterlijk 5 januari 2017 aanmeldt, dan betaal je slechts 1497 euro.

Je krijgt tevens de mogelijkheid van mij om in 3 maandelijkse termijnen te betalen.

Wanneer jouw werkgever voor dit traject betaalt, dan reken ik 1797 euro ex BTW.

Meld je nu aan via de roze knop. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om je deelname te bevestigen

Direct aanmelden

 

Dit is een High level VIP coaching programma en bied plek aan maximaal 3 vrouwen

 • Is het tijd om je blokkades los te laten zodat je meer kan genieten van het leven?
 • Wil je helemaal jezelf kunnen zijn?
 • Wil je op een authentieke manier zichtbaar zijn?
 • Wil je je krachtig voelen?
 • Wil je met zelfvertrouwen door het leven?

Dan bied ik met dit 3 maanden programma de oplossing voor jou!

Bonus: Gratis ‘Take Back your Power’ coachingsessie

Overweeg je om mee te doen met dit programma? Dan geef ik je alvast een extra cadeautje. Ik nodig je van harte uit voor een gratis persoonlijke online coaching sessie van 30 minuten met mij. Tijdens deze sessie maken we jouw situatie helder en kun je al je vragen stellen. Zo kunnen we elkaar meteen beter leren kennen.

Klik op deze roze knop om je aan te melden voor een gratis ‘Take back your Power’ coaching sessie. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Direct aanmelden
Ik kijk er onwijs naar uit om met je te werken tijdens dit 3 maanden programma!