Ik ben Sherina Ghafoerkhan 1R8A2102

Als Life Coach help ik vrouwen om de stappen te maken waar zij naar verlangen in hun werk

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om te bereiken wat je wilt in jouw werk. Je bent waarschijnlijk beter dan andere collega’s, maar zij kapen die leuke functies voor je neus weg. Zij worden ervoor gevraagd door het management en jij wordt niet gezien. Je zegt dan tegen jezelf dat het niet voor jou is weggelegd of je rationaliseert het weg door te denken dat er dan wel iets beters voorbij komt, of dat het de juiste tijd nog niet is voor jou. Maar niets is minder waar. Jij bent ook in staat om het werk te doen, alleen zijn daar bepaalde inzichten en vaardigheden voor nodig.

Ik kan van nature goed coachen 

Door mijn uitdagende jeugd, ben ik algauw een ‘praktische therapeut’ geworden. Ondanks mijn zware rugzak heb ik  op wilskracht en doorzettingsvermogen een hbo-studie afgerond en een betekenisvolle carrière opgebouwd. Op mijn 29e  raakte ik overspannen en startte een intensieve fase van persoonlijke ontwikkeling. Ik was echter vanaf mijn 18e al bezig met zelfontwikkeling. Dit onderwerp heeft mij altijd geboeid.

Tijdens mijn overspannenheid kreeg ik last van paniekaanvallen, waar ik vele jaren daarna nog mee worstelde. De paniekaanvallen heb ik gelukkig overwonnen met hulp van een coach/therapeut en intensieve trainingen. Door dit proces ben ik veel over angsten, onzekerheden en hoe de ‘mind’ werkt te weten gekomen. Dat is super waardevolle kennis waar ik nu veel andere vrouwen mee kan helpen. Ik help vrouwen met meer (zelf)vertrouwen door het leven te gaan. Ik vind dat geweldig om te doen!

Ik help vrouwen om te LEVEN in plaats van ‘overleven’

Het is fijn om te ervaren dat het leven geweldig is. Zolang je je mindset verandert en goed in contact bent met je gevoel, want dat maakt het verschil. Het maakt veel verschil om vanuit je hart te leven. Dat is een verschil waar mijn cliënten dagelijks profijt van hebben. Voor mij voelt het als een eer om vrouwen te mogen begeleiden op hun carrièrepad en naar een gelukkiger leven.

Mijn opleidingen en werkervaring

Ik heb een HBO studie richting Management & Human Resources afgerond. Mijn werkervaring heb ik opgedaan op HR afdelingen in diverse organisaties. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik vanuit mijn bedrijf Ecstatic Abundance om krachtige vrouwen te coachen zodat ze nieuwe stappen kunnen maken.

Om mij verder te professionaliseren als Life Coach heb ik Post- HBO Coaching & Begeleiding afgerond en mijn Master in NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren) diploma behaald.
Verder heb ik vele aanvullende trainingen gevolgd die gericht zijn op lichaamswerk, emotie en mindset.

Sherina als spreker

Wil je tijdens een bijeenkomst voor vrouwen een inspirerende lezing aanbieden? Mijn lezingen zijn erop gericht om vrouwen te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, onzekerheden en angsten om te buigen en te leven vanuit het hart en hun gevoel. Dit helpt vrouwen om carrière stappen te maken, gemakkelijker contacten met collega’s aan te gaan en meer gebruik te maken van hun natuurlijke talenten. Neem voor een leerzame lezing contact met mij op.