Mijn ervaring over het Feminine & Visible Event 2015

Blog geschreven door: Karishma. Zij is officemanager (stagiaire) en vaste gastblogster voor Ecstatic Abundance.

Dit is mijn allereerste blog en ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet schrijven en hoe ik moet beginnen. Ik wil IMG_0019gewoon leren om leuke blogs te schrijven. Weet je wat, ik schrijf over het Feminine & Visible Event 2015. Want dat was een geweldige ervaring!

Wat ik graag wil delen is wat ik zo leuk vond aan zaterdag 10 oktober 2015. Het “Feminine & Visible Event”.

Naar deze dag had ik heel lang uitgekeken. Ik was vooral benieuwd naar al die deelneemsters. Naar wie zij waren en wat hun verwachting was. Een dag van te voren kreeg ik de deelnemers lijst in handen. Hmmm…ik zag geen bekenden…ooh ja toch wel!

De zaterdag zelf was ‘mindblowing’! Alle deelneemsters kwamen één voor één binnen met verschillende verwachtingen. In de koffie ruimte, waar ze zaten te wachten, kon ik de spanning al voelen.

Sommigen waren stil, voor hun was het nog even wennen dus, anderen leken zich gelijk al thuis te voelen. Degenen die zich al thuis voelden begonnen gelijk met elkaar te praten. Ze vertelden wie ze waren en waarom ze hier waren. En dat al in de wachtkamer überhaupt….Dat vond ik mooi om te zien.

De ladies mochten 10:15 de zaal in waar het event zelf plaats zou vinden . Ze werden verwelkomd met luid draaiende muziek, een echte happening dus.

Mijn wens was dat al deze mooie dames vandaag, wat hun reden dan ook was, hun doel zouden bereiken en vol inspiratie en inzichten naar huis zouden gaan.  Aan het eind van de dag waren alle deelneemsters getransformeerd in  hele andere vrouwen. Je zou kunnen zeggen, ‘power vrouwen’. Gespannen gezichten waren mooie, zachte gezichten geworden, maar ook zelfverzekerde gezichten.

Wat mij opviel aan deze groep vrouwen was dat het een leuke, gezellige en actieve groep was. Iedereen deed gezellig mee. De energie was goed. Sommigen hebben inzichten mee gekregen door te leren het verleden los te laten en verder te gaan. Iets uit hun verleden belemmerde ze om verder te kunnen. Anderen  hebben op hun intuïtie leren vertrouwen om zelfverzekerd te zijn. Dat alles kwam slechts door de oefening ‘’de drie activatie punten”.

Deze oefening brengt je terug naar je baarmoeder en je hart. Door met je gedachten in je baarmoeder te zijn, ben je bij jezelf. Je bent vrouw en dan begint je vrouwelijke energie te stromen. De ‘feminine power’, de vrouwelijke kracht. Deze energie geeft jou de kracht om te genieten van alles wat je doet. Je weet beter wat je wilt en je voelt je vooral zeker, op een hele muzikale manier. Sherina liet de vrouwen deze oefening ervaren door ter plekke te oefenen. En ja hoor, het verschil was duidelijk zichtbaar dat vonden de dames zelf ook.

Hiermee ben ik aan het eind gekomen van mijn blog. Ik kijk uit naar mijn volgende blog waarin ik je iets heel spannends ga vertellen of misschien wordt het een educatieve blog.

Namaste,
Karishma

 

 

 

 

Geef een reactie