Inzamelingsactie ‘Aidje moet Eten’

Gisteravond kreeg ik een bericht van een dierbare vriendin die mij vertelde dat het financieel heel slecht met haarAidje moet Eteh gaat. De situatie is zo schrijnend dat zij nauwelijks geld heeft om te eten. En nog erger, ze heeft ook een zoontje van 2 jaar die het daardoor ook zwaar te verduren heeft.

Mijn hart breekt als er mensen in Nederland zijn die het zo moeilijk hebben. Eten en drinken en een dak boven je hoofd hebben zodat je je veilig en geborgen voelt zijn de basis benodigdheden van ieder mens. Een kind mag geen dag zonder eten zijn en zelfs geen maaltijd per dag missen. Een kind moet zich veilig voelen en alles krijgen wat hij nodig heeft.

Vanmorgen kreeg ik een ingeving nadat ik me had afgevraagd hoe ik het kindje en zijn moeder kan helpen. Meteen kwam het antwoord vanuit het Universum. “Zet een inzamelingsactie op!”. En dat ben ik nu aan het doen, want ik wil dat het jongetje geen maaltijd hoeft te missen en in zijn veilige huis kan blijven wonen met de belangrijkste persoon in zijn leven, zijn moeder.

Ik geloof dat wij als mensen allemaal één zijn. We komen allen uit dezelfde goddelijke Bron. Of je het nou God, Allah, het Universum noemt of Liefde voor mijn part. We zijn allemaal allemaal met elkaar verbonden. Iedereen heeft recht op overvloed, want er is meer dan genoeg voor iedereen. Het is er om gedeeld te worden.

Soms kan het gebeuren dat er dingen in het leven anders gaan of moeizaam gaan. We hebben allemaal één of meerdere moeilijke periodes in ons leven gekend, daar ben ik van overtuigd. Ik wel in ieder geval. Ik zie dat niet als het probleem van alleen die persoon. Ik zie het als een collectief probleem dat wij met z’n allen kunnen oplossen. Ik zie Aidje en zijn moeder als onderdeel van ‘the grid‘. Voor mij is een ‘the grid’ een soort ronde ketting met allemaal schakels. Wij vertegenwoordigen allemaal een schakel in die ketting. En de ketting kan niet zonder die schakel, anders is hij niet heel. Dan valt hij uit elkaar. Wij hebben elkaar nodig om heel te zijn.

Het is de bedoeling dat we elkaar helpen en steunen in moeilijke tijden. De vrouwelijke energie die momenteel overheerst geeft ons de kracht om dat ook te doen. De tijd van individualisme is voorbij. Het individualisme hoorde bij de mannelijke energie, in het vorige tijdperk. Dit is een verandering van tijdperken en daarin is vooral saamhorigheid belangrijk. Wanneer het weer beter gaat met iemand uit ‘the grid’ en zijn of haar licht gaat weer stralen, dan is er weer een deel van de ketting geheeld en daarmee is de ketting in zijn geheel geheeld. Dat zijn wij met z’n allen.

Ik zou het waanzinnig vinden als jullie willen helpen om Aidje en zijn moeder deze moeilijke periode heen te helpen. Je kunt dat doen door een donatie van minimaal 1 euro over te maken naar rekeningnr.: 518330060 t.n.v.
S. Ghafoerkhan o.v.v. ‘Aidje moet Etêh’

Help mee ‘the grid’ te helen en heel daarmee ook jezelf, want door een ander te helpen help je altijd direct jezelf. Dat is een belangrijke Universele Wet. Net zoals: ‘wat je geeft krijg je terug’ op wat voor manier of wanneer dan ook. Maar het komt weer bij je terug. Wat het meeste voldoening geeft in het leven is het helpen en geven aan anderen. Geef daarom ook en voel je voldaan!

Namens Aidje en zijn moeder, hartelijk dank!!!

 

Tagged with: , , , , ,

Geef een reactie