Op deze pagina vind je informatie en inspiratie. Zit je even vast of heb je gewoon zin in meer positieve energie, dan ben je op deze pagina op het juiste adres!

Je bent goed zoals je bent

Veel vrouwen hebben last van onzekerheid. Met name als je een eigen bedrijf hebt, kom je voor veel uitdagingen te staan. Denk aan mensen die ‘nee’ zeggen tegen je diensten of producten. Dat voelt als een afwijzing, toch? Maar ook mensen die naar reageren als je ze iets wilt aanbieden, wat vaak te maken heeft met het vragen van geld. Als vrouwelijke ondernemers vinden we het vaak moeilijk om geld te vragen voor onze diensten. In het onderstaande filmpje wordt op een leuke manier zichtbaar gemaakt hoe vrouwen zichzelf zien en dat het ook anders kan. Enjoy!

 

Moeder Theresa

Mother Teresa AnywayMoeder Theresa heeft gedeeld hoe zij in het leven stond. Dat heeft haar geholpen om te blijven doen wat zij in de wereld wilde brengen. Het heeft mij ook geholpen om achter mijn visie te blijven staan. Het komt erop neer dat er altijd mensen zullen zijn die kritiek zullen hebben op wat je doet. Maar dat is geen reden om dan maar te stoppen of er anders in te gaan staan. Natuurlijk is het belangrijk om open te staan voor meningen van anderen, om te kijken of je kunt leren van Feedback, maar het is niet de bedoeling dat je je laat afbrengen van wat je wilde doen. Als jij een bedrijf hebt opgezet om mensen te helpen, op wat voor manier dan ook dan kun je dat gewoon blijven doen. Ook al vinden sommige mensen het misschien niet oké dat jij geld vraagt voor je spirituele diensten. En vinden ze dat het iets is van God en dat je daar dus geen geld voor mag vragen. Er zullen altijd mensen zijn die dat blijven vinden en dat is oké. Maar zij dienen jou ook te respecteren. Het gaat er vooral om dat je jezelf respecteert, dat je jezelf op waarde schat en dat je je daarvan bewust bent.

Ben ik wel goed genoeg?

Dit is een vraag die je jezelf vast weleens gesteld hebt. Ik ook. Wij vrouwen stellen onszelf deze vraag regelmatig, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust. In het onderstaande filmpje zie je dat deze dame auditie ging doen voor Britain’s got talent. Zij dacht dat zij niet goed genoeg was, maar ging toch maar wat proberen. Ze nam zelfs geen familie en vrienden mee, omdat ze dacht dat als ik faal dan sta ik voor paal. Wat er vervolgens gebeurde was fantastisch!