Herken je het gevoel van het niet alles geven dat je in je hebt?

(Gastblog geschreven door Shamangy Tel)426095_478096992246840_1035827601_n

Dat je het gevoel hebt dat je meer kunt dan wat je doet? Dat je de wereld tekort doet door niet jezelf volledig in te zetten voor wat je wil betekenen? Wetende dat daar een kracht zit binnen in jou, zo groot, maar het niet kunnen uiten?

Nou, ik zal je vertellen, als jij weet hoe het voelt dan kunnen wij elkaar de hand schudden. Ik weet misschien net iets te goed hoe dit voelt en ik moest er echt wat aan doen.

Tijden geleden vertelde ik mezelf dat ik nu echt ging doen waar ik voor op de aarde gezet was. Nee, maar nu echt. Ik begon daar wel mee, maar in het klein en af en toe hier en daar. En ik hoefde er natuurlijk niks voor terug, want ja, het is toch mijn gift aan de wereld? Nee, maar nu ga ik het echt grootser doen. Meer mensen helpen… Méérrr, kom maar op, ik kan jullie aan! Oké, we gaan meteen aan de marketing!

Echter, na vaak genoeg tegen mezelf te hebben gezegd dat het nu echt tijd is dat ik het groots ga aanpakken, deed ik dat alsnog niet. Ik deed niks. Helemaal niks, niks, niks. “Hoe kan dat nou toch??” dacht ik bij mezelf, “hoe kan het nou dat iets wat ik zo graag wil me niet lukt om te doen??” Het lag niet aan de marketing, want daarmee was ik dus nog niet eens gestart! Potverdulleme

Ik deed grondig onderzoek naar mijn angsten, mijn beperkingen, de kern waar alle ellende maar ook geluk vandaan komt. Alles passeerde de interne jury en werd met ‘rechtermuisklik-dit-bestand-alsjeblieft-herstellen’ behandeld. Ik voelde me beter, maar toch was dit het niet helemaal.

Toen kwam ik als donderslag bij heldere hemel erachter dat ik stiekem niet wilde dat iedereen wist wie ik was, maar vooral niet wat ik had meegemaakt. Tja, mensen vragen toch altijd door hè… Ze willen toch graag alles van je weten dan. En hetgeen wat ik graag wilde betekenen voor anderen in de wereld, was toch echt gekoppeld aan de ervaringen waarvan ik ze niet wilde en durfde te delen met anderen, omdat ik mij ervoor schaamde. Hoe doe je dat dan??

Ik schaamde me voor alle ellende en negatieve gevoelens die ik had meegemaakt, dingen die niet stoer zijn (en ik ben toch echt heel stoer hoor, ik kan alles aan!) en daardoor wilde ik heel graag onzichtbaar zijn en blijven. Na dit te beseffen vielen er toch keiharde besluiten en heb ik mijn eigen methode ontwikkeld om voor eens en altijd vanaf te komen. Dit veranderde mijn hele kijk op mezelf, anderen en het leven!

Vanaf dat moment ging er een hele wereld voor mij open, letterlijk. Ik spreek nu over de hele wereld, van het Londen tot aan Mexico, voor volwassenen en kinderen, over leiderschap en zichtbaarheid, hoe het werkt, hoe je het verkrijgt en hoe je het behoudt. Geweldig, door zichtbaarheid leef ik mijn droom!

Op 24 mei 2014 ben ik uitgenodigd bij het Feminine & Visible Event i.s.m. Plan Nederland om met een exclusieve  groep vrouwen mijn hele verhaal te delen en zichtbaar te zijn. Ook vertel ik hierin hoe ik dit heb gedaan en leer het iedere vrouw die aanwezig is dit voor zichzelf, haar bedrijf en/of haar werk toe te passen. Wil je meer weten of ook aanwezig zijn? Ik heb vernomen dat er nog maar een klein aantal plekken beschikbaar is, dus wees er snel bij! Ik wil je graag ontmoeten. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in voor de gratis E-zine om een gratis audio en E-Book te ontvangen over zichtbaarheid.

Ik zie je graag snel (zichtbaar)!

Shamangy S. Tel
Link met mij op…
Facebook: Shamangy Tel
LinkedIn: Shamangy Tel
Twitter: Shamangy Tel

Geef een reactie