Klik hier om de gratis training over vrouwelijke kracht te bekijken

Wat is ‘Feminine’?


Dit is de vrouwelijke essentie die in iedere vrouw aanwezig is. Je kunt het omschrijven als energie, extase, liefdevolle kracht en een natuurlijke magnetische aantrekkingskracht die naar buiten komt wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie activeert. Dan wordt ze aantrekkelijker, ze staat open om te ontvangen en is sensueel. Ze hoeft niet meer zo hard te werken om een krachtig persoon te zijn en om het respect en aandacht te krijgen die zij verdient. Ze geeft licht, ze is gegrond en ziet er geweldig uit!

Wat is ‘Presence’?

Er zijn vrouwen die door iedereen worden opgemerkt, wanneer ze een ruimte binnenlopen. Ze stralen een gezonde dosis zelfvertrouwen uit en daar voelen anderen zich enorm toe aangetrokken. Er zijn ook vrouwen die regelmatig ontdekken dat zij door niemand worden opgemerkt. Alsof niemand even later nog weet dat ze er waren. De ene vrouw heeft een ‘opvallend voorkomen’, terwijl de ander dat niet heeft. ‘Presence’, ofwel een bijzonder voorkomen wat sommige vrouwen meer hebben dan anderen, kan gemakkelijker worden ontwikkeld dan je denkt. Het is een vaardigheid die jij ook kunt leren!

Het leven van een vrouw gaat niet altijd over rozen. Velen van ons hebben hard moeten werken om te studeren en een carrière op te bouwen. Nog meer vrouwen hebben veel voor anderen moeten zorgen, voor het gezin, ouders, zussen/broers en veel meer. Een grote groep vrouwen heeft iets ingrijpends meegemaakt van (seksueel) misbruik tot huiselijk geweld tot verwaarlozing. Daardoor hebben veel vrouwen zich onbewust afgesloten van hun vrouwelijke essentie. Helaas heeft dit een effect op alles in je leven. Gevolgen zijn onder andere dat het veel vrouwen niet meer lukt om een gepassioneerde blijvende liefde te vinden en/of aan te houden, dat ze niet lekker in hun vel zitten, geen voldoening halen uit hun werk of financieel niet sterk zijn. Soms gaan vrouwen hierdoor zelfs een strijd met elkaar aan.

Kunnen wij KRACHTIG én vrouwelijk tegelijk zijn? Het antwoord is JA!

Gedurende deze training ga je:

 • Een fysieke en energetische ‘presence’ ontwikkelen waardoor je de aandacht krijgt die je wilt en nodig hebt, zowel zakelijk als privé
 • Je comfortabeler voelen met je eigen natuurlijke sensualiteit
 • De meest aantrekkelijke kracht ontdekken die in jou zit – je vrouwelijke essentie
 • Meer passie in je leven ervaren, ook in je liefdesleven
 • Op een meer ontspannen manier om met grenzen stellen naar je omgeving
 • Leren om te vertrouwen op de wijsheid van je eigen lichaam, je gevoel en je intuïtie
 • Meer vanuit de flow leven in plaats van duwen om dingen voor elkaar te krijgen
 • Je zelfverzekerd voelen en dat zal aan je te zien zijn
 • Je zult je gezonder voelen en stralen wanneer je ergens binnenkomt
 • Je zult meer succes hebben in je werk
 • Je zult gemakkelijker kunnen ontvangen en overvloed toelaten

Locatie en datum

Het Boshuis
Stouwdreef 1
4836 AK Breda

zondag 12 november 2017 van 10.00-17.00

Prijs: 149 euro inclusief lunch, koffie/thee en lekkers

Direct aanmelden

Achtergrond


Al tientallen jaren praten vrouwen over het gemis van andere vrouwen die zich zichtbaar maken in de wereld. We missen vrouwen die iets te vertellen hebben in de wereld. Het lijken veelal de mannen te zijn die belangrijke posities bekleden en in ‘the picture’ zijn. Ondertussen hebben veel vrouwen wel stappen gemaakt om meer in hun kracht te komen en hogerop te komen. Het probleem is wel dat men niet zo goed weet wat het betekent om vrouwen meer op de voorgrond te brengen. Het is nog niet helder hoe ze die positie moeten invullen.

We waren teveel bezig om gelijkheid en macht na te jagen waardoor veel vrouwen een meer mannelijke rol zijn gaan aannemen. Omdat vrouwen graag sterk en onafhankelijk willen zijn, hebben de meesten zich afgesloten van hun zachte, sensuele  en vrouwelijke kant. Dat is jammer, want deze kant zorgt er juist voor dat je leven niet alleen aangenamer wordt en je meer vervulling geeft, maar het helpt je ook om te stralen. Een leuke bijkomstigheid is dat dat precies hetgeen is dat mannen heel graag willen zien. We hebben onbewust onze kracht om aantrekkelijk gevonden te worden afgesloten. Daarmee bedoel ik dat je de gezonde aandacht die je graag wilt van zowel mannen als vrouwen kwijt bent geraakt, zonder je dat te realiseren.

Alles in ons leven draait om het vinden van een balans. In de laatste 10.000 jaar hebben we langzaam maar zeker steeds meer afstand genomen van de vrouwelijke energie uit ons leven en onze maatschappij. De Yin is het vrouwelijke, de flow, het flexibele, het intuïtieve. Het is de belangrijke verbinding met ons hart, de harten van anderen en de verbinding met de aarde. De problemen waar we nu tegenaan lopen komen voort uit het uit verbinding zijn. Er is een felle competitie tegen elkaar ontstaan en er ontbreekt passie. Veel vrouwen zoeken naarstig naar hun levensdoel, naar het waarom van hun bestaan op aarde.

Onze visie is het creëren van een wereld waarin beiden –  het vrouwelijke en het mannelijke  – evenredig worden gewaardeerd zodat de wereld in balans is.

Aspecten van onze natuur wegstoppen en onvoldoende waarderen leidt onomstotelijk tot lijden. Als we niet al onze delen erkennen en omarmen dan zullen die delen, onze schaduwkanten, schreeuwen om aandacht. Deze schaduwkanten willen namelijk ook worden gezien. Omdat wij de vrouwelijke energie al jaren hebben verloochend worden we in dit tijdperk serieus uitgedaagd door het milieu. Er is een economische crisis ontstaan en men heeft last van een identiteitscrisis.

Om een betere wereld te creëren, om een positieve verandering in de wereld te brengen moeten we de balans die we kwijt zijn geraakt terug krijgen. Als we een vervullend, gezond en gepassioneerd leven willen waarin we kunnen creëren wat we willen voor onszelf en de maatschappij moeten we beginnen met meer vrouwelijke energie in onze wereld te brengen zodat we hiermee de sterke en onwrikbare mannelijke energie kunnen aanvullen.

Vrouwelijke Mannelijke
Donker Licht
Zacht Hard
Ontvangend Leidend
Aantrekking Afstoting
Voelen Denken
Intuïtie Logica
Moeder Aarde Vader levenskracht
Natuur Cultuur
Vrouwelijk Mannelijk

Wij nodigen je uit om:

 • Meer vrouwelijke wijsheid en kracht op aarde te brengen die momenteel enorm uit balans is
 • Succesvol te worden in het creëren van ware voldoening op alle vlakken van je leven
 • De vrouwelijke en mannelijke energie beter begrijpen om relaties te verbeteren en meer intimiteit (diepe connectie) te ervaren
 • Een voorbeeld te zijn voor liefdevolle kracht en anderen helpen om in hun kracht te komen.

Met elkaar kunnen we onze passie en levensdoel met elkaar delen terwijl wij tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een betere wereld.Direct aanmelden

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van deelname.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot 6. VOL is VOL!

Ervaringen van vrouwen die de training al hebben gevolgd:

Bedankt Sherina, ik heb je mogen ontmoeten via onze vriendinnen kring en jij hebt mij geleerd om voor mezelf te kiezen en van mezelf te houden. Zo nu en dan kost het moeite om te geloven, maar ik ben zo gegroeid. Onder andere door jou Ik durf dingen te ondernemen die ik interessant vind, een cursus of een opleiding te volgen. Inmiddels ben ik paarden instructrice…..
En voorlopig ben ik niet klaar. Het geloof in mezelf is wat ik steeds meer zie en voel – Charissa Olfers

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mijn uitdaging om deze training te volgen was om te kijken of de feminine power manier mij weer een extra stukje dichter bij mijzelf kon brengen. Wat ik tijdens deze workshop echt gedaan heb is mij kwetsbaar op te stellen waardoor ik inderdaad dichterbij mijzelf ben gekomen. Dit was een echte uitdaging. Er werd een veiligheid gecreëerd waardoor dit kon. Ik maak gebruik van de female meditatie en dit werkt goed. Ik maak gebruik van de oefeningen waardoor ik meer van mijzelf kan laten zien. Sherina is een fantastische liefdevolle coach waarbij je je veilig voelt en die snel en doelmatig tot de kern komt. Waardevol en heel mooi mens. – Alma

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Toen ik aan de training begon was ik het contact met mijn vrouw zijn verloren. Ik voelde me allesbehalve mooi, sensueel en het recht om vrouw te zijn voelde ik niet. De training heeft ervoor gezorgd dat ik weer Lenny Suijkerbuijkdurf te stralen! En nu is het moment daar dat mijn droomman op mijn pad is gekomen. Ik kan de technieken van de training moeiteloos en als een way of life inzetten in mijn liefdesavontuur, met een man die er trots op is dat ik zo dicht mogelijk bij mezelf ben en vanuit mijn vrouwelijke kracht leef.  Ik heb het niet langer nodig mezelf te bewijzen als vrouw. Want als ik naar binnen keer, is daar zo’n enorme kracht, bron van liefde en een groot ‘weten’, waardoor ik het mezelf en een andere vrouw moeiteloos kan toestaan om er te zijn. Toen ik eraan begon dacht ik: hoe ga ik me ooit vrouwelijk voelen? Maar nu ben ik van  mening, dat élke vrouw deze technieken zouden moeten kennen. – Lenny Suijkerbuijk