De sleutel tot een extatisch leven!

Ik deel graag tips en tools om vrouwelijke professionals te helpen succesvoller te zijn in hun leven.FullyEmbodiedWoman-01

In de afgelopen jaren heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om deze informatie te weten en toe te passen in mijn

leven, zodat je positieve veranderingen kunt bewerkstelligen. Ik ben een coach die alleen ergens achter kan staan als het ook voor mij werkt. Daarom heb ik alles waar ik vrouwen mee help en alles wat ik ze leer eerst zelf toegepast.

Integriteit en betrouwbaarheid

Ik vind integriteit en betrouwbaarheid hele belangrijke waardes en daarom ben ik niet alleen opgeleid als professional om vrouwen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maar ben ik ook ervaringsdeskundige die heeft kunnen voelen en ervaren wat diverse tools met mij doen.

Misschien ben jij net als ik een vrouw die het belangrijk vindt om aan persoonlijke ontwikkeling te doen.
Misschien loop je nu vast, voel je onrust, disbalans of ben je niet goed in contact met je gevoel.
Misschien heb je al het één en ander gedaan om je situatie te verbeteren.
Waarschijnlijk ben je een vrouw die in ieder geval al een flink aantal zelfhulp boeken heeft gelezen omdat je dat interessant vindt en iets wil leren. Maar vooral omdat je iets wilt veranderen, iets wil verbeteren.

Je mist iets, je bent nog niet waar je wilt zijn
Maar wat als je na alle inspanningen merkt dat je toch iets mist. Alsof je nog niet bent waar je moet zijn. Je hebt wel het gevoel dat er meer in jou en je leven zit, dat je meer in contact wil zijn met je gevoel, dat je meer zou willen bereiken maar dat het niet lukt.

Ik hoor dit van veel vrouwen en cliënten van mij. Als je een vrouw bent waar ik het liefst mee werk, dan ben je hoog opgeleid, je hebt een goede baan, je hebt veel (interne) trainingen gevolgd en veel gelezen.

Je weet al heel veel, want je bent slim en kunt goed analyseren. Ik kan je vertellen dat hetgeen je mist, hetgeen je verder gaat brengen op je zielepad, niet iets is wat je uit boeken leert of in een reguliere cursus.

Wat je gaat helpen om verder te komen heeft te maken met je ‘blinde vlekken’, je beperkende overtuigingen en je schaduwkanten. Die liggen verscholen in jou en kun je helaas niet in je eentje transformeren.

Wanneer je werk maakt van je transformatie met mij dan kom je bij een geheime, heilige plek.

Je komt in contact met je vrouwelijke essentie!

Het is je passie, je magnetische levenskracht die naar buiten komt als je jezelf toestaat om volledig aanwezig te zijn. Je voelt een zindering en je hebt het gevoel dat je echt LEEFT.
Je voelt dat je je gemakkelijker kunt verbinden met anderen en dat anderen je kunnen voelen op een authentieke manier.

Het gaat om jouw charismatische aanwezigheid!

Als je je vrouwelijke kracht niet naar buiten brengt, dan zul je altijd het gevoel hebben dat je maar een soort ‘half-leven’ leidt.

En als je van binnen maar voor een deel leeft, dan leef je eigenlijk helemaal niet. Weet je wat je dan wel doet? Dan ben je aan het OVERLEVEN.

Wat is charisma eigenlijk?

Het is handig om eerst te weten wat charisma is, voordat je ermee aan de slag kunt gaan.

Charisma is je vrouwelijke kracht, je krachtige aanwezigheid. Wat je voelt en uitstraalt naar buiten. Het is een energie die je terug vindt in kwaliteiten als passie, magnetische aantrekkingskracht en mensen kunnen inspireren.

Het is één van de meest aantrekkelijke krachten en het is een kwaliteit die mensen graag zien in leiders. We bewonderen mensen met charisma. Dat vinden we onbewust belangrijker dan kwaliteiten als intelligentie en ervaring. Interessant, he?

Charisma zorgt ervoor dat je stappen gaat maken in het leven. Dat je kansen en mogelijkheden krijgt. Wanneer je dit niet ontwikkelt, dan moet je harder werken. Wanneer je echter je intelligentie en je vaardigheden combineert met charisma, dan gebeurt er iets bijzonders. Dan krijg je het effect van de ‘It factor’ en ‘This girl is on fire’

Met charisma kun je meer mensen helpen, inspireren, helpen helen en helpen te veranderen. Met charisma leef je vanuit je hart en je kunt anderen inspireren om hun hart te openen. Je vibratie is hoger en je kunt anderen helpen hun vibratie te verhogen, gewoon door jezelf te zijn. Dat is uiteindelijk beter voor iedereen.

Je kunt niet zomaar charisma krijgen, want je leert het niet van buiten. Je moet het ervaren en oefenen.

Vanuit het brein kun je dingen leren, nadenken en analyseren. Maar het brein kan geen charisma en passie in je leven brengen. Charisma komt uit je lichaam. Het zit diep verborgen in je lijf en in een heilige plek.

In de vrouwelijke essentie.

Als je in je denken zit, kunnen mensen je niet voelen.
Zit je in je lijf en in je hart, dan kunnen mensen je wel voelen.

Hoe weet je of je charisma hebt?

Het is niet zo dat je met charisma geboren wordt of niet. Iedereen heeft charisma energie in zich.

Het gaat erom of je de energie toelaat, of je ervoor kiest om het naar buiten te brengen. Je kunt je afvragen hoeveel charisma energie je door je heen laat gaan of je ervoor afsluit.

Je moet bijvoorbeeld ontdekken welke blokkades je ervan weerhouden om de energie door je heen te laten stromen.

Als je ervoor kiest om genoegen te nemen om te leven zonder charisma, dan zul je je minder energiek voelen. Alsof je jezelf niet helemaal kunt ervaren. Je voelt de vreugde niet zoals dat mogelijk is voor  jou. Je mist een gevoel van extase!

Dat hoeft voor jou niet zo te zijn. Je hoeft niet het gevoel te houden dat je maar op halve kracht leeft.
Je kunt weer volledig leven, genieten, je krachtig voelen.

Als je wilt ervaren wat er nodig is om je charismatische energie naar buiten te brengen, kom dan naar de Ecstatic Woman avond op donderdag 26 november 2015 in Voorburg.

De prijs bedraagt 20 euro en is inclusief thee en iets lekkers.

>> Klik hier om je aan te melden <<<

Na aanmelding ontvang je de bevestiging per mail.
Neem ook gerust vriendinnen mee.

 

Geef een reactie