De kracht van het vrouw zijn

Vrouwen ervaren een enorme oerkracht in zichzelf als zij een training bij mij hebben gevolgd of coaching DSC_0042hebben gehad. Dat komt doordat ik moeiteloos in staat ben om vrouwen in contact te brengen met hun vrouwelijke essentie. Vervolgens leer ik ze om gebruik te maken van hun vrouwelijke energie en de vrouwelijke en mannelijke energie in balans te brengen.

Het is een ervaring die aanvoelt als een feestje voor jezelf.
Vrouwen komen tot de ontdekking wat er werkelijk belangrijk is om gelukkig te zijn, om authentiek te zijn en om LIEFDE te zijn. Het is heerlijk om de verbinding te voelen met jezelf en anderen. Het is heerlijk om te weten dat je genoeg bent en dat je uniek bent. Dan wordt het ook heel gemakkelijk om anderen te accepteren en er te laten zijn. Jaloezie is dan niet meer nodig, want dat is alleen maar gebaseerd op angst. Je bent zelf gevuld met licht en liefde en kan dat overvloedig voelen.

Hieronder deel ik een prachtige ervaring van een dankbare cliënt van mij. Zij is niet alleen een krachtiger, succesvolle en gelukkige vrouw geworden, maar heeft ook nog haar grote liefde aangetrokken met wie zij nu heel gelukkig is en een diepe connectie mee deelt.

“Toen ik met de training startte stond ik op het punt dat ik het contact met mijn vrouwelijkheid was verloren. Ik voelde me allesbehalve mooi, sensueel en het recht om vrouw te zijn voelde ik niet.

De trainingen hebben ervoor gezorgd dat ik weer durf te stralen! Ik voel niet langer dat het fout is om ‘aanwezig’ te zijn met alle vrouwelijke aspecten die ik heb mogen ontdekken door deze training.

Als single mom heb ik kunnen ontdekken hoe ik de technieken van de training in kon zetten en wat ik kon doen als ik mezelf voelde afzwakken. Daardoor kon ik sneller en makkelijker bepalen wat voor soort man ik voor mezelf wenste. En nu is het moment daar dat mijn droomman op mijn pad is gekomen. En ik de technieken van de training moeiteloos en als een way of life in kan zetten in mijn liefdesavontuur, met een man die er trots op is dat ik zo dicht mogelijk bij mezelf ben en vanuit mijn vrouwelijke kracht leef. Ik voel me net een prinses!

Ik kan je zeggen hoe heerlijk het is om zo gewaardeerd en ontvangen te worden, maar nog belangrijker; dat ik mezelf waardeer en geniet van hoe ik nu kan zijn. Ook in contact met deze lieve man.

Ook in contact met andere vrouwen voel ik essentiële veranderingen. Waar ik vrouwen voorheen als concurrentie zag of zij mij als een bedreiging, ben ik nu in staat de vrouw tegenover mij te zien en te behandelen als het meest mooie schepsel dat ik ooit heb gezien. Het doet me heel veel deugd om de vrouw tegenover mij complimenten te geven en om haar te laten weten dat ze een godin is die recht heeft op haar plekje in de wereld. Dit geeft een gevoel van verbondenheid.

Ik heb het niet langer nodig mezelf te bewijzen als vrouw. Want als ik naar binnen keer, is daar zo’n enorme kracht, bron van liefde en een groot ‘weten’, waardoor ik het mezelf en een andere vrouw moeiteloos kan toestaan om er te zijn. Samen en al-één.

Sherina, ik ben je eeuwig dankbaar voor deze mooie training. Toen ik er aan begon dacht ik: hoe ga ik me ooit vrouwelijk voelen? Ik geloofde er niet zo in. Maar nu ben ik van mening, dat élke vrouw deze technieken zouden moeten kennen.

Je bent een engel uit de hemel.”

Heel veel liefs,
Lenny Suijkerbuijk

Wil jij dit ook, lieve vrouw?

Klik dan op de link hieronder en lees meer over mijn unieke 5 weken programma. Je ziet daar ook hoe je je kunt aanmelden.

Geniet van je extatisch vrouw ZIJN en trek aan wat jij écht wilt!

 

Geef een reactie