Mijn hogere zielsdoel op aarde is om liefde, rust en harmonie in de wereld te brengen

Daarom help ik andere vrouwen om goed in balans te zijn en hun zelfvertrouwen  te vergroten. Ze zullen dan in staat zijn om te doen waarvoor zij op aarde zijn en de stappen zetten die daarvoor nodig zijn.

Met Ecstatic Abundance™ richt ik me op hoog opgeleide vrouwen die zelfbewuster in het leven willen staan

Vrouwen die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet dat er iets mis met ze is. Maar juist om je van blokkades te ontdoen, zodat je je vrij voelt om nog meer jezelf te zijn. Wie we willen zijn is al in ons aanwezig, maar is nog niet voldoende ontwaakt als je belemmerende gedachten en emoties hebt. Als je je schittering van binnen activeert, je licht van binnen aanzet, dan is dat automatisch aan de buitenkant te zien. Dit helpt ons om niet alleen onze eigen levens, maar ook die van de wereld om ons heen te verbeteren. Ik richt mij daarom op vrouwen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld, hoe klein of groot dan ook. Ik richt me op vrouwen die een verschil willen maken.

Ik ben ervan overtuigd dat ik op aarde ben om samen te werken met het Universum

Ik maak vrouwen bewust van hun eigen kracht. Want laten we eerlijk zijn: wat heeft de wereld aan vrouwen die onzeker zijn en daarom niks proberen? Wat heeft de wereld aan vrouwen die heel afhankelijk zijn en daardoor niet durven doen wat ze willen? Wat heeft de wereld aan vrouwen die zich klein maken, die zich verstoppen omdat ze bang zijn voor afwijzing? En vooral wat heb JIJ eraan om het eerdergenoemde te zijn? Daar bereik je niet heel veel mee.

Het vergt moed en doorzettingsvermogen om jezelf te zijn en jezelf te laten zien

En het vergt kracht om zichtbaar te worden met wat je wilt neerzetten. Maar het zal je zoveel voldoening geven als je het wel doet én je maakt er ook nog andere mensen gelukkig mee. Het helpt als je het niet alleen hoeft te doen, als je omringd wordt door mensen die jouw visie ondersteunen en je motiveren om door te gaan. Daarom is het zo belangrijk om ons als vrouwen met elkaar te verbinden en elkaar te ‘supporten’.

Ik wil samenwerken met alle vrouwen die ook liefde en harmonie in de wereld willen brengen

Met z’n allen kunnen we mannen inspireren de universele liefde te laten ervaren, zodat ze de noodzaak inzien van respectvolle omgang met andere vrouwen op deze wereld. Zou het niet geweldig zijn als wij mannen zo kunnen inspireren, dat er meer liefde en harmonie in de wereld is? Wanneer we dat voor elkaar krijgen dan is er meer rust in onze harten en kans op échte vrede. Dan kunnen problemen waar vrouwen nu mee kampen, zoals seksueel misbruik, lichamelijk geweld, geestelijk geweld, opsluiting en slavernij verminderen. Oorlogen zouden niet meer nodig zijn. We hebben heel veel vrouwen nodig die gaan helpen deze missie waar te maken. Mijn visie is dat het niet werkt om dat te doen door anderen de les te lezen, maar door zelf het voorbeeld te zijn. Dat zorgt ervoor dat de transformatie gemaakt gaat worden naar een betere wereld voor iedereen.

Be the change you wish to see in the world… – Gandhi

Ik richt mij op vrouwen die ondernemend zijn of een leiderschapsrol vervullen

Je wordt krachtig wanneer je stopt je naar buiten te richten en goedkeuring te zoeken bij anderen, want dan maak je je afhankelijk van de mening van anderen en kun je inderdaad gekwetst worden. Als je op niemand leunt of steunt, kan niemand je teleurstellen of laten vallen. Maar het betekent zeker niet dat je jezelf af moet sluiten voor anderen. Je blijft bij jezelf ongeacht de situatie en in verbinding met jezelf en de ander. Dat is een heerlijk gevoel. Ik vind het belangrijk dat vrouwen durven hun vrouw-zijn te omarmen. Je bent een spiritueel wezen én een menselijk wezen. De integratie van deze twee is buitengewoon essentieel om je krachtig door de wereld te kunnen bewegen.

Het is nodig om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten en om jezelf volledig te accepteren

Ook het werken aan je grenzen is noodzakelijk. Door je grenzen te herkennen en aan te kunnen geven weten mensen direct wat ze aan je hebben en tot waar ze kunnen gaan. Je voelt je dan veiliger, alsof je jezelf beter beschermt zodat je in je kracht kan blijven staan.

Ik help vrouwen om in contact te zijn met haar intuïtie

Je kunt haar zien als een krachtbron. Ze heeft de wijsheid in zich die ze nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen voor haar leven. Ze erkent wat er werkelijk aan de hand is in plaats van dingen weg te stoppen. Ze accepteert emoties en kijkt daar serieus naar, want ze weet dat als ze dat niet doet het vroeg of laat weer boven water komt drijven. Het kost bovendien veel energie om ze weg te stoppen. Door alles te laten zijn, hou je energie over voor belangrijke dingen in het leven.

Wanneer je in contact bent met je intuïtie, dan laat je het leven door je heen gaan

Je houdt dingen niet vast, maar geeft je over aan wat er op jouw pad komt. Je laat je niet leiden door angstgedachten, maar besteedt er wel degelijk aandacht aan. Want de angsten willen je iets vertellen. Je hebt vertrouwen in het Universum. Alles gaat zoals het gaat. Wat er ook gebeurt, het is oké. Je gaat de dingen wat luchtiger en met humor bekijken. Je laat je niet negatief beïnvloeden door tegenslag of afwijzing, maar je houdt je hogere doel helder voor ogen. Ik zeg niet dat dit proces altijd makkelijk zal zijn, maar ik beloof je dat het je ongelofelijk veel voldoening zal geven. Ik ervaar het elke dag opnieuw.

Al schrijvend heb ik een persoonlijke boodschap doorgegeven gekregen vanuit het Universum die ik met je wil delen

“We hebben niet getekend voor ‘gemakkelijk’. We hebben getekend voor liefde. Liefde op de eerste plaats en de rest volgt vanzelf. We hebben getekend om gelukkig te zijn, om te groeien, voor innerlijk licht, kracht, toewijding. We hebben getekend voor verbinding, heling, harmonie en vrede. Een vrouw die leeft volgens de principes van Ecstatic Abundance staat in haar kracht, is wijs, onverschrokken en kent haar grenzen. Ze kan iemand anders helen door een blik, een glimlach, een aanraking of een traan. Ze houdt van zichzelf. Ze kan van iedereen houden. Maar ze laat geen mensen toe die misbruik van haar of anderen willen maken of haar en anderen slecht behandelen, want zij respecteert zichzelf. Ze weet wat zij waard is en ze staat het niet toe dat iemand haar niet respecteert of haar niet waardeert. Intappen op de energie van Ecstatic Abundance zal een zegen zijn voor de wereld, gewoon door authentiek te zijn en de dingen te doen die ons inspireren. Genietend van elke stap die wij doen zal iedereen daarvan mee profiteren. Juist omdat iedereen er profijt van heeft komt er een golf van liefdesenergie vrij die heel krachtig en helend zal zijn. Een liefdesflow die niet te stoppen zal zijn. Dat is de kracht van het Universum. Dus ga je gang Godinnen, laat het gebeuren.”

De 7 magische elementen van een vrouw die volgens de principes van Ecstatic Abundance leeft

  • Ze houdt van zichzelf en geniet volop van het leven, alleen en in het gezelschap van anderen
  • Ze leeft in het NU en ze is altijd authentiek en eerlijk naar zichzelf en anderen
  • Ze beseft dat we allen één zijn en we onderdeel zijn van een groter geheel
  • Ze neemt verantwoordelijkheid voor haar eigen leven en met haar zonnige en schaduwkanten neemt ze haar unieke plek en ruimte in
  • Ze vertrouwt op zichzelf en durft zich open te stellen om te leren en te groeien
  • Ze weet dat als ze in liefde voor haar grootsheid staat ze succesvoller is en meer weet te bereiken voor zichzelf en anderen
  • Ze houdt haar doelen voor ogen

Een greep uit de vele woorden die Ecstatic Abundance omschrijven

zelfvertrouwen, liefde, passie, eigenwaarde, vrouwelijke energie, licht, heling, harmonie, magie, vertrouwen, overgave, loslaten, aantrekkingskracht, charisma, transformatie, zegen, authentiek, zelfrespect, zelfacceptatie, intuïtie, verbinding, commitment, loyaal, moed, samenwerking, krachtig, blij, uniek, vrij, vooruitgang, verbetering, plezier, vrije keuze, groei, schittering, verwondering, rust, bezieling, bevlogen, trots, warm, vooruitstrevend, vrije wil, ontwikkeling, intelligent, zelfbewust.