Mijn naam is Sherina Ghafoerkhan 1R8A2102

Als Life Coach help ik vrouwen naar de NEXT LEVEL

Ik begeleid vrouwen naar de volgende stappen vanuit vrouwelijke kracht. Ik coach vrouwen om een succes mindset te krijgen én die volledig te belichamen. Ik help vrouwen om zichzelf volledig te omarmen, zodat ze helemaal blij zijn met wie ze zijn.

Ik ben een natuurtalent in het coachen 

Door mijn turbulente jeugd, ben ik een ‘praktische therapeut’ geworden. Ondanks mijn zware rugzak heb ik toentertijd een hbo-studie afgerond en een mooie carrière opgebouwd. Op mijn 29e  raakte ik overspannen en startte mijn intensieve fase van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn overspannenheid kreeg ik ook last van angstaanvallen, waar ik nog een paar jaar mee worstelde. De angstaanvallen heb ik overwonnen. Door mijn drive om ervan af te komen ben ik veel over angsten, onzekerheden en ‘mindset’ te weten gekomen. Dat is enorm waardevolle kennis waar ik nu heel veel andere vrouwen mee kan helpen. Ik leer vrouwen hoe ze hun grenzen beter kunnen bewaken, zodat ze betere keuzes kunnen maken en durven opkomen voor zichzelf. Ik leer ze hoe ze in de flow, vanuit vrouwelijke energie kunnen leven zodat zij op een meer ontspannen manier hun doelen kunnen bereiken. Vrouwen gaan daardoor stralen en voelen zich krachtiger. Ik help vrouwen met meer zelfvertrouwen en vanuit rust door het leven te gaan. Ik vind dat geweldig om te doen!

Ik help vrouwen zichzelf te bevrijden van innerlijke blokkades zodat ze weer kunnen
LEVEN in plaats van overleven

Ik laat vrouwen ervaren dat het leven geweldig is. Zolang je je mindset verandert en goed aanwezig bent in je lijf, want dat maakt het verschil. Een verschil waar mijn cliënten dagelijks veel profijt van hebben. Het voelt als een eer om vrouwen te mogen begeleiden op hun carrièrepad en naar een gelukkiger privé leven.

Opleidingen en werkervaring

Ik heb een HBO studie richting Management & Human Resources afgerond. Mijn werkervaring heb ik opgedaan op HR afdelingen in diverse organisaties. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik vanuit mijn bedrijf Ecstatic Abundance om ambitieuze vrouwen te coachen zodat ze volgende stappen kunnen maken.

Om mij verder te professionaliseren heb ik Post- HBO Coaching afgerond en mijn Master in NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren) diploma behaald.
Verder heb ik aanvullende trainingen gevolgd zoals Mindfulness, Heart Intelligence, Art of Feminine Presence, Mindset trainingen, Tantra en vele andere zodat ik mijn klanten nog beter van dienst kan zijn.

Sherina als spreker

Wil je tijdens een bijeenkomst voor vrouwen een inspirerende lezing aanbieden? Mijn lezingen zijn erop gericht om vrouwen te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, onzekerheden en angsten te transformeren en de juiste mindset te krijgen om succesvol te zijn. Dit helpt hen om nieuwe carrière stappen te maken, betere contacten met collega’s te hebben en meer gebruik te maken van hun talenten. Neem voor een leerzame lezing contact met mij op.